Våra Tjänster

Våra service till er


Vi sköter allt hela vägen fram till att deltagaren är framme hos er. 


Vi rekryterar, bokar in, sköter påminnelsesamtal, påminnelse-SMS och konstruerar en bokningslista.


Allt i linbje med riktlinjerna för GDPR.


Allt ni behöver göra är att beskriva för oss vad ni har för målgrupp - resten sköter vi.

Fokusgrupper


Användartester

Djupintervjuer

Hur kan vi stå till tjänst?


Vi assisterar företag att finna deltagare till  fokusgrupper. Vi har gedigen erfarenhet av detta och en välfylld panel. Ge oss era önskemål så sätter vi tillsammans ihop kvalificeringsfrågor att ställa till potentiella deltagare. Vi kontaktar sedan matchande deltagare i vår panel och fyller era grupper i linje med era önskemål. Med vår expertis överträffas er förväntan. Kontakta oss för mer information samt offert.

Hög kvalitativ service!


Våra klienter och uppdragsgivare erbjuds mail/telefon support dagligen (även under helger). Vi som är grundare av företaget är med och servar våra kunder för att säkerställa riktigt hög kvalite på servicen. Vi anser att hög tillgänglighet är nyckeln för att framgångsrikt nå målen i varje projekt!

Behöver ni tillgång till lokal?


Genom våra samarbetspartners så kan vi skräddarsy en helhetslösning åt ert företag samt era projekt. Vi kan förse er med lokal, testledare, diskussionsledare, intervju-underlag, rekrytering till fokusgrupper samt kompensation till deltagarna. Vi eftersträvar god kommunikation under hela processen, med daglig rapport och feedback.

Vad är en fokusgrupp?


Många företag använder sig idag av fokusgrupper eller djupintervjuer för att få kvalitativ feedback kring en ny tjänst, vara eller reklamkampanj. Genom denna metod får företaget deltagarnas personliga åsikter, känslor och attityder kring ett koncept, en vara eller tjänst. Diskussionen leds av en utbildad och rutinerad moderator. Alla gruppdeltagare får möjlighet att uttrycka sig. Mycket värdefull feedback som kan vara vital inför lanseringen av nya varor eller tjänster på marknaden levereras till uppdragsgivaren

Marknadsundersökningar


Genom att genomföra marknadsundersökningar får företag en färsk bild av hur deras potentiella kunder ser på varor, tjänster samt konkurrenter. Nu när vi befinner oss i informationseran så ändras människors uppfattningar snabbt. Trender kommer och går lika snabbt som människors uppfattning om produkters mervärde ändras. Produktcyklerna har generellt sett blivit kortare. Det gäller att hålla sig uppdaterad, och gärna med information från primära källor för att öka sina chanser att lyckas.