Q.

Hur går man med i panelen?

Klicka på fliken; "Vår panel" och därefter "gå med i panelen". Du fyller i uppgifterna som krävs och klickar sedan på

"Registrera dig". Du kommer därefter få ett mail där du ska bekräfta din mailadress.Vad är det för krav för att gå med i panelen?


-Du ska ha grundläggande kunskaper i svenska språket då undersökningarna är på svenska.

-Det krävs en svensk IP-adress för att registrera sig i panelen.

-Att ett lösenord skapas enligt beskrivningen.

 


Vad kan man tjäna?


Genom att vara med i panelen så blir du inbuden (via mail) om olika fokusgrupper, användartester och gruppdiskussioner. Dessa får du betalt för att delta i, oftast 500-1500 kr per gång. Det brukar ta 1-2 timmar.

Du får också regelbundet mail om att delta i onlineundersökningar. Dessa kan du utföra via din mobil vart och när du vill. De ger allt från 2-30kr per avklarad undersökning.Hur ofta får man undersökningar?


Du kan ställa in detta själv på din profil och i dagsläget kan du få skickat max en undersökning per dag. Om du laddar ner appen OpinionApp så kan du utföra flera onlineundersökningar per dag.Hur får man betalt?


Genom att vara med i fokusgrupper, användartester eller gruppdiskussioner så får du oftast betalt i Superpresentkort.

När du utför onlineundersökningar så får du poäng. Dessa poäng går att lösas ut mot biobiljetter, Superpresentkort, trisslotter eller ges bort till välgörande ändamål. Det går också få ut detta i pengar genom paypal. Ett poäng motsvarar En krona.Jag lyckas inte öppna ett konto i panelen, varför?


-Befinner du dig utomlands? Det krävs nämligen en svensk IP-adress för att registrera sig.

-Har du följt instruktionerna kring kontruerandet av ett lösenord? (Minst en stor bokstav, siffra och ett specialtecken)Vilka pågående projekt bjuder ni in till just nu?


Vi mailar våra panelister när det dyker upp matchande projekt som du kan delta i. Det går också följa oss på facebook där samtliga våra projekt läggs upp: www.facebook.com/proactiveresearch/Det saknas pengar på mitt konto/jag fick inte betalt för en onlineundersökning. Varför?


Du får inte betalt för att fylla i din profil samt alla profilfrågor. Om det saknas pengar eller om du inte fick betalt för en undersökning du genomfört så skriver du direkt till vårt partnerbolag som har hand om utbetalningarna. Du gör din felanmälan vi genom att klicka härDet är något strul med frågeformulären, varför?


Ställ denna fråga direkt till vårt partnerbolag som har hand om panelen. Gör en felanmälan genom att klicka här