Vår panel

Du är väl med i vår panel?


Genom att vara med i vår panel så blir du regelbundet inbjuden till betalda fokusgrupper, användartester och onlineundersökningar.


Du går med på en minut genom att: 

Webb enkäter kan du utföra när det passar dig, enkelt och smidigt, i ditt egna hem.

Medverkan i en gruppdiskussion ger mellan 500-1000 kr i superpresentkort och tar 1,5 - 2 timmar att utföra.

Ett lärorikt extrajobb!

Var med och påverka - Bli belönad!


Genom att vara med i proActive Researchs panel får du möjligheten att vara med och påverka nya produkter och tjänster innan de når marknaden.


I en gruppdiskussion sitter det normalt 6-8 personer och diskuterar en produkt under

1,5-2 timmar tillsammans med en moderator. De som är med brukar tycka detta är väldigt roligt och lärorikt. Deltagarna belönas med superpresentkort, biocheckar eller kontanter för sitt engagemang till ett värde av 500-1500 kronor.


Under en djupintervju sitter du själv tillsammans med en intervjuare och ger dina åsikter kring en tjänst eller vara. Oftast är man klar inom en timme, och belöningen brukar ligga på 400-700 kr i superpresentkort.


Du kan utföra onlineundersökningar via en dator, surfplatta eller mobiltelefon - på vilken plats du vill!. Du svarar på frågor och får betalt för varje utförd onlineundersökning. 


När vi får in passande uppdrag kontaktar vi dig och berättar kort om vad det handlar om. Sedan är det upp till dig om du vill medverka eller inte. Att vara med i panelen är kostnadsfritt och ställer inga krav på medverkan.