Mer info om våra tjänster

Vi har öppet varje dag!

Våra service till er


Vi sköter allt hela vägen fram till att deltagaren är framme hos er. 


Vi rekryterar, bokar in, sköter påminnelsesamtal, påminnelse-SMS och konstruerar en bokningslista.


Allt i linje med riktlinjerna för GDPR.


Allt ni behöver göra är att beskriva för oss vad ni har för målgrupp - resten sköter vi.

UX DESIGN TESTER
UX DESIGN TESTER
FOKUSGRUPPER
FOKUSGRUPPER
GRUPPDISKUSSIONER
GRUPPDISKUSSIONER
ANVÄNDARTESTER
ANVÄNDARTESTER
Djupintervjuer
Djupintervjuer

Hur kan vi stå till tjänst?


Vi assisterar företag att finna deltagare till  fokusgrupper. Vi har gedigen erfarenhet av detta och en välfylld panel. Ge oss era önskemål så sätter vi tillsammans ihop kvalificeringsfrågor att ställa till potentiella deltagare. Vi kontaktar sedan matchande deltagare i vår panel och fyller era grupper i linje med era önskemål. Med vår expertis överträffas er förväntan. Kontakta oss för mer information samt offert.

Hög kvalitativ service!


Våra klienter och uppdragsgivare erbjuds mail/telefon support dagligen (även under helger). Vi som är grundare av företaget är med och servar våra kunder för att säkerställa riktigt hög kvalite på servicen. Vi anser att hög tillgänglighet är nyckeln för att framgångsrikt nå målen i varje projekt!

Vad är en fokusgrupp?


Många företag använder sig idag av fokusgrupper eller djupintervjuer för att få kvalitativ feedback kring en ny tjänst, vara eller reklamkampanj.


Genom denna metod får företaget deltagarnas personliga åsikter, känslor och attityder kring ett koncept, en vara eller tjänst.


Diskussionen leds av en utbildad och rutinerad moderator. Alla gruppdeltagare får möjlighet att uttrycka sig.


Mycket värdefull feedback som kan vara vital inför lanseringen av nya varor eller tjänster på marknaden levereras därmed till uppdragsgivaren

Gedigen erfarenhet


Vi har god erfarenhet ifrån att rekrytera deltagare i hela landet till fokusgrupper, användarteser, UX-tester, djupintervjuer och onlineundersökningar.


Vi anser att den personliga handpåläggningen är viktig, dvs vi pratar med alla de deltagare vi bokar in.


Vi gör en bedömning per telefon om kandidaten passar in och kan ta för sig i tex en fokusgrupp eller djupinterintervju.Marknadsundersökningar


Genom att genomföra marknadsundersökningar får företag en färsk bild av hur deras potentiella kunder ser på varor, tjänster samt konkurrenter.


Nu när vi befinner oss i informationseran så ändras människors uppfattningar snabbt. Trender kommer och går lika snabbt som människors uppfattning om produkters mervärde ändras.


Produktcyklerna har generellt sett blivit kortare. Det gäller att hålla sig uppdaterad, och gärna med information från primära källor för att öka sina chanser att lyckas.
Handpåläggning via telefon.
Marknadsundersökningar via telefon

Via telefon eller face2face


Vi utför sedvanliga marknadsundersökningar och opinionsundersökningar via telefon eller face2face.


Dessutom kan vi genomföra intervjuerna på olika språk såsom på; engelska, finska, tyska, danska och norska.


Allt ni behöver göra är att förese oss med frågeformuläret och önskade kvoter. Vi kan vanligen komma samla in data inom några dagar.


En dedikerad projektledare kommer dagligen ge er en uppdatering kring projektets fortlöpande.


Vi utför även mer kvalificerade intervjuer per telefon.

Face2face

Behöver ni tillgång till lokal?


Genom våra samarbetspartners så kan vi skräddarsy en helhetslösning åt ert företag samt era projekt. Vi kan förse er med lokal, testledare, diskussionsledare, intervju-underlag, rekrytering till fokusgrupper samt kompensation till deltagarna.


Vi eftersträvar god kommunikation under hela processen, med daglig rapport och feedback.


Testlokalerna är optimerade för just användartester, UX-tester och fokusgrupper med särskilt rum för klienten som kan följa studien bakom en spegelvägg. 


Läget är optimalt, centralt i Stockholm, vilket underlättar vid rekryteringen av kvalificerade deltagare.


Vi kan också ordna med personal på plats, som tar hand om allt runtomkring dvs; möta upp deltagarna och köpa in tilltugg/dricka mm. Medan ni fokuserar helt på er research!


Efter att genomförandet av er studie är klar så hanterar vi utbetalningen av incentives till deltagarna samt tackar dem för deras engagemang.


Hela processen pusslas ihop efter era önskemål. Ni får en dedikerad projektledare hos oss som guidar er genom hela studien.

Onlineundersökningar


Om ni har behov att göra onlineundersökningar så står vi gärna till tjänst. Vi har access till paneler i hela norden som är representativa och rikstäckande. Vi hjälper också till med att ta fram ett passande intervju-underlag.


Vi sköter allt från programmering av länkar till framtagning av presentation och rådata. Förse oss med era kriterier och önskemål så sköter vi resten.