Gör din röst hörd - Få betalt!


Gå med i vår panel så blir du regelbundet inbjuden till betalda fokusgrupper, användartester och onlineundersökningar.


Gör din röst hörd och var med att påverka morgondagens tjänster och produkter.


Ditt deltagande ger mellan 500-1500kr/gång!

Du går med på en minut genom att: 

Onlineundersökningar

Ett lärorikt extrajobb!

Var med och påverka - Bli belönad!


Genom att vara med i ProActive Researchs panel får du möjligheten att vara med och påverka nya produkter och tjänster innan de når marknaden.


I en gruppdiskussion sitter det normalt 6-8 personer och diskuterar en produkt under 1,5-2 timmar tillsammans med en moderator. De som är med brukar tycka detta är väldigt roligt och lärorikt. Deltagarna belönas med superpresentkort, Lyxpresentkort, biocheckar eller kontanter för sitt engagemang till ett värde av 500-1500 kronor, ibland ännu högre belopp.


Under en djupintervju sitter du själv tillsammans med en intervjuare och ger dina åsikter kring en tjänst eller vara. Oftast är man klar inom en timme, och belöningen brukar ligga på 400-700 kr.


Du kan utföra onlineundersökningar via en dator, surfplatta eller mobiltelefon - på vilken plats du vill!. Du svarar på frågor och får betalt för varje utförd onlineundersökning. 


När vi får in passande uppdrag kontaktar vi dig och berättar kort om vad det handlar om. Sedan är det upp till dig om du vill medverka eller inte. Att vara med i panelen är kostnadsfritt och ställer inga krav på medverkan.

Lyxpresentkort från Huuray! 


När du deltar i användartester, djupintervjuer eller foksugrupper så utgår vanligen en ersättning ut i form av ett lyxpresentkort.


Vi på proActive Research anser att Lyxpresentkortet är ett mycket bra sätt att bli kompenserad på. Presentkortet löser du ut på Huurays hemsida och kan där välja på 1000-tals butikskedjor, upplevelser och produkter. Det finns något för alla på deras hemsida.  


Presentkortet är giltigt i 2 år efter att du mottagit det. Här kommer några exempel på butikskedjor där Superpresenkortet gäller; Åhléns, Rituals, Akademibokhandeln, Cervera och Waynes Coffee.

Superpresentkortet från Gogift! 


När du deltar i användartester, djupintervjuer eller foksugrupper så utgår vanligen en ersättning ut i form av ett Superpresentkort.


Vi på proActive Research anser att Superpresentkortet är ett mycket bra sätt att bli kompenserad på. Presentkortet löser du ut på Gogifts hemsida och kan där välja på 150 olika butikskedjor, upplevelser och produkter. Det finns något för alla på deras hemsida.  


Presentkortet är giltigt i 2 år efter att du mottagit det. Här kommer några exempel på butikskedjor där Superpresenkortet gäller; H&M, Mio, Stadium, Åhléns, Designtorget, CDON och Netonnet.